Tuotteita: 0 | Osta tuotteet

Laadukkaat työkalut netistä

Kunnollisilla työkaluilla korjailu ja asennustyöt sujuvat. Laadukkaat työkalut voivat kestää jopa sukupolvelta toiselle, mikä säästää pitkässä juoksussa rahaa. Työvälineiden kestävyys on myös turvallisuuskysymys, sillä hyvin suunniteltu työkalu pysyy tukevasti kädessä, eikä esimerkiksi rikkoudu kesken vääntämisen.

Valikoimamme IKH- ja Boxo-käsityökalut on suunniteltu ja valmistettu juuri nämä lähtökohdat mielessä pitäen. Ne on tehty kestämään vaativaakin ammattikäyttöä, mutta niiden laatua ja luotettavuutta osaa arvostaa harvemminkin nikkaroiva harrastelija.

Työkalujen ohella valikoimamme käsittää myös työkalujen säilytysratkaisut, kuten Boxo-työkaluvaunut.

 

Milwaukee-työkalut

Hyllyiltämme löydät niin ikään kovaan käyttöön tehdyt Milwaukee-työkalut. Milwaukeen ja muiden työvälineiden valikoimamme kattaa työkalut moniin eri tarpeisiin ja käyttökohteisiin – niin paineilmatoimiset viimeistelynaulaimet kuin akkukäyttöiset työvälineetkin, kuten käsisirkkelit ja kulmahiomakoneet.

Tutustu työkaluvalikoimaamme >>

 

Koneet ja laitteet autohalliin

Huomaa myös teknisten koneiden ja laitteiden valikoimamme. Autotallin, konehallin tai muun nikkarointitilan varustamiseen tarjoamme niin sähkövinssit kuin hallitunkitkin, jotta asennustyöt sujuisivat mallikkaasti. Työskentelyn viihtyvyydestä puolestaan huolehdit esimerkiksi sähkölämmittimillämme.

Tutustu koneiden ja laitteiden valikoimaamme >>

 

Linde-hitsauskaasut, -tarvikkeet ja -palvelupiste

Tornion myymälämme on myös paikallinen Linde-palvelupisteesi. Meiltä siis löydät aiemmin AGA:na tunnetun Linden hitsauskaasut ja hitsaustarvikkeet. Kysy lisää Linde-palveluistamme tai piipahda myymälässämme.