Tuotteita: 0 | Osta tuotteet

Fixus-varaosat kaikkiin autoihin

Osana suurta Fixus-varaosa- ja -autotarvikeketjua kykenemme tarjoamaan laajan ja riittoisan valikoiman laadukkaita varaosia kaikenlaisiin ja kaikenikäisiin diesel- ja bensiiniautoihin. Merkittävän varaosatukkurin suuret tilausmäärät myös huolehtivat siitä, että pystymme täydentämään valikoimiamme jouhevasti ja että hintamme ovat aina kilpailukykyiset.

Varaosavalikoimamme koostuu alalla tunnettujen tavarantoimittajien merkkituotteista, ja merkkiosien alkuperä ja sopivuus ovat aina todennettavissa. Voitkin luottaa siihen, että tarvittaessa hoidamme takuu- ja reklamaatiotapaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Varaosan sopivuuden autoosi pystymme aina tarkistamaan autosi rekisterinumerosta.

Selaa Fixus-varaosien valikoimaamme >>

Varaosien ohella pidämme valikoimissamme laajasti erilaisia autotarvikkeita, kuten Lapin pitkissä ja pimeissä talvissa tarvittavia lisävaloja, laadukkaita öljyjä sekä akkuja.

Tutustu autotarvikevalikoimaamme >>

 

Varaosat myös traktoreihin

IKH-työkalujen ohella valikoimaamme kuuluvat IKH Varaosien toimittamat traktorinosat. IKH Varaosat on erikoistunut traktorin varaosien, tarvikkeiden ja maatalouskoneiden kulutusosien jakeluun. IKH:n kautta järjestämme varaosat jopa yli 2 000 eri traktorimalliin.

Tutustu IKH-valikoimaan >>