Tuotteita: 0 | Osta tuotteet

Tornion toimipiste

Autopalvelu Ojanperä Oy
Torpinkatu 17
95420 TORNIO

Puh. 0400 130 106
Sähköposti info@ojanpera.net

Avoinna (Suomen aikaa):
Ma-pe klo 8–18
La klo 9–14

Toimipisteen työntekijät:

Arvi Ojanperä
Pekka Angeria
Marko Iisakka
Kimmo Alanikka
Vesa Karhu
Terhi Kaijala
Kaapo Martimo
Sami Käsmä
Mika Alamäki

Kemin toimipiste

Kemin Autopalvelu Oy
Karjalahdenkatu 34
94600 KEMI

Puh. 0400 214 168
Sähköposti kemi@ojanpera.net

Avoinna (Suomen aikaa):
Ma-pe klo 8–18
La klo 10–14

Toimipisteen työntekijät:

Jarkko-Matti Kulju
Anne Peltoniemi
Arto Hänninen
Heikki Kähkönen
Jari Somppi
Kati Niemi
Eetu Kunnari

Luulajan toimipiste

Auto Ojanperä Bildelar Ab
Robertsviksgatan 10
97241 LULEÅ

Puh. 0920 – 230 220
Sähköposti info.se@ojanpera.net

Verkkokauppa https://ojanpera.se

Avoinna (Ruotsin aikaa):
Ma-pe klo 8–17
La 10–14

Bodenin toimipiste

Auto Ojanperä Bildelar Ab Boden
Sturegatan 14
96133 Boden

Puh. 0921 – 102 22
Sähköposti info.boden@ojanpera.net

Verkkokauppa https://ojanpera.se

Avoinna (Ruotsin aikaa):
Ma-pe klo 8–17

La suljettu


 

Ojanperä_Kuvakaappaus_04arvi-ojanpera

Ojanperä Tornio – varaosakauppaa jo vuodesta 1984

Autopalvelu Ojanperä Oy on vuonna 1984 perustettu vapaata varaosakauppaa harjoittava perheyhtiö, joka toimii Kemissä ja Torniossa. Vuonna 1999 Norrbottenin autokaupan sydämessä Luulajassa toimintansa aloitti sisaryhtiömme Auto Ojanperä Bildelar Ab, joka laajensi Bodeniin vuoden 2016 helmikuussa. Lisäksi konserniin kuuluu tyttäremme perheen hallinnoima FixusCenter Ojanperä Rovaniemi.

Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto ylitti vuonna 2015 kymmenen miljoonan rajan. Koko konsernin toiminta on ollut koko historian ajan kannattavaa, mistä osoituksena molemmissa maissa saavuttamamme korkein mahdollinen luottoluokitus AAA.

Yhtiöissämme työskentelee yli 30 autotarvikealan ammattilaista. Voimme onnitella itseämme vuosikymmeniä kestävistä työsuhteista, sillä kolme työntekijäämme on työskennellyt yrityksessämme koko toimintamme ajan ja muidenkin osalta vaihtuvuus on ollut erittäin vähäistä. Voimme siis luvata, että liikkeissämme teitä palvelee kokenut ja ammattitaitoinen varaosamyyjä.

Kuulumme kahteen valtakunnan merkittävimpään varaosa- ja tarvikeketjuun: Fixus- ja IKH-ketjuihin. Kahden suuren toimittajan volyymi yhdistettynä vahvaan paikallistuntemukseemme mahdollistaa teidän käyttöönne laajan valikoiman laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja auto- ja traktorivaraosia sekä tarvikkeita ja työkaluja.

Kattavan varaston, pitkälle vietyjen tilausjärjestelmien ja saumattoman logistiikan avulla lupaamme asiakkaillemme korkeaa ja nopeaa palvelutasoa, jonka ansiosta tuotteet ovat pääsääntöisesti saatavillanne yhden vuorokauden kuluessa tilauksesta. Välitämme tunnettuja autoteollisuuden käyttämiä merkkituotteita, joiden mahdolliset jälkihoito- ja takuutapaukset hoidamme ammattitaidolla ja nopeasti.

Olemme koko toimintamme ajan pyrkineet hyödyntämään autotarvikealan uusinta tietotekniikkaa. Tänään toimintaamme ohjaa kattava taloushallintojärjestelmä liitettynä tavarantoimittajien sähköisiin rekisteritiedolla toimiviin hakutiedostoihin.

Panostamme jatkossakin sähköisen tiedonhallinnan kehittämiseen, mikä on entistäkin merkittävämpi tekijä auto- ja traktorivaraosien ja tarvikkeiden jakelussa. Kohtaamme asiakkaamme ja heidän tarpeensa ammattitaidolla ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme selviytymään jokaisesta palvelutehtävästä mahdollisimman hyvin ja molempia osapuolia huomioiden. Otamme mielellämme vastaan palautetta palveluistamme, jotta osaamme kehittää toimintaamme haluamaanne suuntaan.

Tornion myymälämme ohella olette tervetulleita asioimaan sekä omaan verkkokauppaamme että yhteistyökumppaneidemme Fixuksen ja IKH:n verkkokauppoihin.

Arvi Ojanperä, Autopalvelu Ojanperä Oy:n perustaja